Кошик
587 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (50) 530-87-39
+380 (68) 258-06-35
вул. Димитрія Ростовського "21", Макарів, Україна
Кошик
AgroSemka

Укроп кущовий Салют 20г

Укроп кущовий Салют 20г, фото 3
Укроп кущовий Салют 20г, фото 4
Укроп кущовий Салют 20г, фото 5
Укроп кущовий Салют 20г, фото 6
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 11291

15 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

Укроп кущовий Салют 20г
Укроп кущовий Салют 20гВ наявності
15 ₴
+380 (50) 530-87-39
  • +380 (68) 258-06-35
+380 (50) 530-87-39
  • +380 (68) 258-06-35
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні атрибути
КультураКріп
ГМОНі
Колір плодуЗелений
ВиробникЕліт
Країна виробникУкраїна
Ботанічні характеристики
Висота рослинНизькорослі
ПосухостійкістьНі
Агрономічні характеристики
Тип вирощуванняПольові
Строки посівуКвітень
Характеристики насіннєвого матеріалу
РепродукціяМасова
Упаковка
Вага20 г
Користувальницькі характеристики
Ступінь дозріванняпізньостиглий
Видоднорічні
Особливостібез особливостей
Кількість1 шт
Тип посадкового матеріалунасіння посівні
Додаткові властивостівисока врожайність
ХолодостійкістьНемає

Укроп Кущовий Салют...Пізнеспелий - 45-60 днів. Розетка велика, висота 30-40 Листя темно-зелене, дуже розсіяні, багаті ефірними маслами. Врожайність 2,1-3,2 кг/м2. У вас є властивість зрізати до 3-4 разів. Використовують для свіжих приправ, а також для консервування і задушки.

Вага: 20г

-------------------------------------------------------------------------------------

 Укроп - рослина родини парасолькових, культура однорічніша, скоростигла, холодна, світлолюбна, неприхильна до умов вирощування. Перевладнання ґрунту не переносить.

    Рослини на вершечку трубчастого, сильно розщепленого стебла утворюють розетку духових сильнорозсичених на ниткоподібні частинки листя, потім - соцвітання, в якому дозрівають насіння. Усі частини рослини містять ароматичну олію. ° C, молоді рослини витримують заморозки до мінус 6 ° C. Оптимальною для розвитку рослини є температура 15-22 ° С. Виходи з'являються через 10-20 днів. Рослина спершу формується на скороченому стебелі, яке згодом з’являється на верхівці, а на верхівці утворюється пахвове суцвіття. Це і є фаза господарської стиглості зелені укропу, коли рослини формують більше зеленої маси. У ній нагромаджуються більше цінних речовин. С, А, В2, В6, Р, РР, білок; мінерали, зокрема калія, кальцій, фосфор, залізо, магнія; Клітини, екстрактивні речовини, жирні та ефірні олії. Багатим хімічним складом укроп - цінна харчова рослина: споживання 50 г укропа можна прирівняти до споживання 150 г помідорів.2. Для технічної продукції укроп є рядним способом з міжрядками 20-25 см і нормою висіння 7-10 г / м2. При посіві сухі зерна отримують через 15-20, а насорошеними - через 5-10 днів. Намалюють насіння за 2-3 дні до висіння на 4-5 годин, міняючи два-три рази воду. Після цього зерна підсушують до сипучого стану. Значно пришвидшує появу взхідів і сприяє збільшенню врожаю барбатацій (вироблення кисню у воді) 2. Посуви технічного укропа міжряди розривають через кожні 7-10 днів до початку цвітіння. Де-небудь насіння кропа при посіванні змішують з насінням салату або редису (0,3%), вироби яких вже збирають, коли з'являються кропу.2. ° C, коли вона з'являється на 3-4 дні, знижує до 10 градусів C.

   Рослини за короткий час формують велику кількість зелень (за 20-50 днів) і виносять з ґрунту багато поживних речовин. Технологія насіння воскової стиглої рослини формується через 38-85 днів після появи воскових прихідів. У першій фазі укроп потребує значної кількості азоту, другого — калію та фосфору. Ви можете вирощувати укроп у попередній або післябірній культурі.

  У салатах, на додатках до інших овочів, як приправу до супів, м’яса та риби. Взимку також використовують насіння. Технічний укроп - парасолька з недозрілим насінням - використовують при засолі та маринуванні овочів. Прикроп також придатний для ароматизації і вітамінізації сиру, олії, оцту.

  Через сильний своєрідний аромат його часто використовують самостійно, не комбінуючи з іншими прянощами. Зелень заготовляють на зиму, садячи або висушуючи в тіні. Її ароматність та інші корисні властивості не втрачаються.

   Районовані сорти: Грибійська, тетран, Арм’янський 269, Кібрай, Узбецький 243, Харковський 85, Богородський. У виробництві вирощують місцеві форми, що називаються кропом городний.

   Рослині укропою розміщують на структурних, легко, неперевлажених ґрунтах. Найкращі попередники для нього - пропашні культури, під які вносили органічні і мінеральні добрива. Під зябльову впашку на ділянці вносять Р15 К10 кг / га, а навесні під культивацію - N 30. Грунт краще готувати з осені, а рано навесні - в березні - квітні - відразу висіти насіння. Методи сіяння - відповідно до призначення вирощування продукції. Для отримання зеленого укроп сіють суцільним способом з нормою висівання 20-30 р / м. Глибина заробок насіння становить 1,5-2 сантиметри. Посіви обов'язково прикатають і, якщо необхідно, зволожують ґрунт (60% ПВ). Після появи всходів ділянка двічі розбризкують ряд рядків, другий раз - в фазі 2-3 справжніх листочків. Під час вирощування технічної продукції рослини залишають у рядку на відстані 7-10 см. Якщо необхідно, кроп зрошують з нормою 5-7 л / м

  У травні - червні, коли спаде роса, збирають зелень. Рослини виривають, рятують землю, в’яжуть у пучки або щільно кладуть. Зберігають зелень 1-3 доби. Технічні вироби зрізають в липні, а рослини зберігають у добре вентиляційному приміщенні кілька днів або висушують.

  Урожайність зеленіні становить 3-5, технічна продукції - 5-7 кг / м

Щоб отримати ліпшу зелень, використовують підземні або зимні посіви. У першому випадку заморозки з’їдають з початком стійких заморозків, щоб зерна не проросли.

Вони готують час від часу так само, як і навесні. Норму висівають на 25%. Площина заробляння становить 3-4 сантиметри. бажано, щоб її перегнили, торфа, солом'яна січка чи інші мульчируючі матеріали. Для зимової сівби в жовтні, як звичайно, готують. Після танення снігу по льоду сіють такі ж норми, як і під зимою. Насіння покривають шаром перегної або торфа. Коли сніг тане, зерна з талою водою втягуються у ґрунт. Виходи з'являються на 5-10 днів раніше, ніж при посіві навесні, а продукція надходить в травні. На початку березня можна пришвидшити виробництво, використовуючи тимчасові плівчасті укриття. Зелень у такому разі отримують в кінці квітня - на початку травня.

  Вхід за посівами у кропа полягає в 3-4 рихлення грунту в міжрядах і полювання бур'янів.

   Щоб продовжити період зелень, впроваджують конвеєрневогощування. Висівають укроп з інтервалом у 10-20 днів з березня по серп. Продукція діє з червня до жовтня. Урожайність знижується при кожному терміні сіяння. Продукція формується з весняних сіток через 30-35 днів після посіву, у червні - липні - через 50 днів, у серпні - у вересні - через 70 днів.

    Прикроп у теплицях вирощують переважно як ущільнювач і в чистих посівах. Насіння пе роси замінюють ще до появи паросток. Норма насіння при самосвічі скла дає 20-30 г на кв. метр, при висі в якості ущільнювача - 10 г на кв. метр. Першу продукцію в теплиці можна отримати в кінці квітня, якщо висіяти насіння на початку лютого. Шар ґрунту повинен бути принаймні 12 см, перш ніж ви вийдете, температуру повітря потрібно підтримувати близько 20-23

Збирають укроп в фазі 9-11 листя з корінням з 40-65 днів після появи входів. Вихід зелені - 2-3 кілограм з одного кв. метра.

Agrosemka

Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства

Каталог товарів
Чому
ми?
#02
Хороші засоби для захисту рослин, які будуть працювати 100% ефективно
Добрива які можна вибрати відповідно до потреб вашого врожаю
Великий вибір субстратів та грунтів для різноманітниз кімнатних рослин та міні-городів
Широкий вибір якісного та надійного садового інвентаря від шлангів до сікаторів
Отзывы
о нас
#03

А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!

Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!

Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!

Як ми
працюємо?
#04
Залишіть заявку на сайті або зв'яжіться з нами за вказаними телефонами
Задайте питання менеджеру, та погодьте з ним деталі
Оплата можлива готівкою при отриманні або передоплата
Доставляємо перевізниками по всій Україні
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner