- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 11429
20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Пізньостигла |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | Еліт |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 10 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Масова |
Упаковка | |
Вага | 2 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | пізньостиглий |
Вид | однорічні |
Особливості | без особливостей |
Кількість | 1 шт |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Додаткові властивості | висока врожайність, хороша лежкість, висока транспортабельність |
Холодостійкість | Немає |
Гарбуз Ді Провенса мускатний--Пізньостиглий - 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснути, з ребристою поверхнею. М'якоть насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші
Вага: 10г
------------------------------------------------------------------------------------
На городі гарбуз зазвичай розміщують уздовж паркану з південної сторони біля стін будівель. На попереднє місце повертають не раніше ніж через чотири роки. Кращими попередниками служать капуста, цибуля, картопля, коренеплоди і бобові культури. Можливо сусідство з огірками.
Гарбуз висаджують рідко, тому органо-мінеральні добрива доцільно вносити прямо в лунку. На бідних грунтах у кожну лунку закладають органічні добрива (відро), суперфосфат (50 г) і золу (дві склянки), добре перемішуючи їх з верхнім шаром грунту на глибину 15-20 см. На глинистих ґрунтах додатково застосовують тирса (3-5 кг на лунку). Попередньо їх збагачують сечовиною (15 г на відро), нітрофоскою (стакан) і золою (літрова банка).
Для посіву відбирають найбільш повновагі насіння і прогрівають їх 2-3 год при температурі 60 °С. Потім 2-3 сут їх пророщують у теплому приміщенні у вологих тирсі або мокрій ганчірці. Для підвищення холодостійкості насіння (особливо мускатного гарбуза) гартують. Зазвичай їх гартують так само, як і насіння огірків, але ефективно і проморожування. Для цього насіння кладуть у вологу ганчірку або тирса і на 2 добу поміщають у холодильник (0...2 °С).
Гарбуз чуйна на всі види добрив і виносить засолення грунту до 0,7—1 %. Першу підгодівлю проводять через 7-10 діб після посадки або через три тижні після посіву. Для цієї мети використовують курячий послід, розведений водою, або гнойову рідоту (1 : 4). Часті підгодівлі (раз в тиждень) коров'яком або гнойової рідиною сприяють швидкому зростанню гарбуза і прискорюють її плодоношення. Відмінні результати одержують при додаванні в розчин мінеральної городньої суміші (40-50 г на 10 л води). Відро такого розчину витрачають на сім — десять рослин. Добре реагує гарбуз і на підживлення золою (склянка на 10 л води).
Для кращого засвоєння перший раз добрива вносять в борозенки глибиною 6-8 см, зроблені навколо рослин на відстані 10-12 см. При подальших підгодівлі глибину борозенок збільшують до 10-12 см, а відстань від рослин — до 40 див. Після підгодівлі борозенки загортають землею.
Прибирають гарбуз з 1 по 15 вересня (до настання заморозків) в суху погоду. Ознаками стиглості плодів служать всихання і опробковеніе плодоніжки, добре позначений малюнок кори та її затвердіння.
Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства
ми? #02
о нас #03
А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!
Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!
Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!
працюємо? #04
- Ціна: 20 ₴