Кабачок Кущовий 20шт
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 06650
6 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (68) 258-06-35
Кабачок Кущової. Урожайний. Рослина кущова. Листки середні, злегка гофровані. Плід видовжено-циліндричний, в технічній стиглості блідо-зелений, в біологічній - світло-зелений, маса товарного плоду 0,2-0,4 кг, довжина 18-24см. М'якоть біла, ніжна, середньої щільності. Врожайність 4,1-6,4 кг / м2. Стійкий до хвороб. Прекрасно підходить для консервації і переробки.
Вага: 20шт
-----------------------------------------------------------------------------------
Агротехніка.
Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.
Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).
В южных районах кабачки и патиссоны выращивают в открытом грунте посевом семян в почву. В климатических условиях Нечерноземной зоны кабачки, посеянные в открытый грунт, или не дают урожая, или он бывает настолько низким, что не оправдывает затрат, связанных с их выращиванием. Поэтому для получения удовлетворительного урожая кабачков и патиссонов лучше применять горшечную рассаду.
К моменту посадки (5—15 июня) рассаду с 2—3 хорошо развитыми листьями сажают по схеме 1 X 1 м. При посадке в лунку следят за тем, чтобы горшочки были плотно обжаты почвой и опущены на 2—3 см ниже ее поверхности.
Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.
Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.
Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.
Урожай кабачков начинают убирать по достижении потребительской спелости плодов, то есть когда они будут длиной 15—20 см и диаметром 5—7 см. Таких размеров плоды достигают через 8—12 дней после завязывания. В это время плодоножка сочная, неогрубевшая и плоды при уборке легко срезаются ножом.
При массовом завязывании плодов и благоприятных внешних условиях происходит быстрый их рост. В этот период необходимо собирать кабачки ежедневно, не допуская их перерастания.
Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.
Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства
ми? #02
о нас #03
А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!
Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!
Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!
працюємо? #04
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кабачок |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Салатовий |
Виробник | Еліт |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Масова |
Упаковка | |
Вага | 20 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | ранньостиглий |
Вид | однорічні |
Особливості | без особливостей |
Кількість | 1 шт |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Додаткові властивості | висока врожайність, стійкий до хвороб, висока транспортабельність |
Холодостійкість | Немає |
- Ціна: 6 ₴