Насіння Перец Вікторія 0,3г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 10106
8 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (68) 258-06-35
Перец Вікторія--Ранньостиглий - 103-105 днів. Куст штамбовий, висота 45-60см. Плод висячий, конусовидний форми, масою 80-100г, в технічний стиглість - Темно-зелений, біологічний – червоний. М' якоть середній товщини, ніжна, с сильний ароматом, скова, Товщина 8мм. Врожайність висока. Сорт стійкий до хвороб. Смакові якості свіжої і консервованої продукції чудові. Використовується для споживання у свіжому вигляді і консервування. Вирощування розсадним способом.
Вага: 0,3г
------------------------------------------------------------------------------------
Сорти перцю розділяють на солодкі і гострі, або гіркі. Першку з ніжною, соковитою та м’ясистою м’якоттю, яку використовують у різних видах: свіжому салату, консервованому, засоленому, тушені, фаршину та інших.
Легкі властивості перцю
Перець ні в якому разі не можна висаджувати у ґрунт, якщо раніше там росли рослини родини пасленових, найкращими попередниками для перцю є багаторічні трави, цибулі, огірки та капуста рання. На попереднє місце зростання, перець можна повертати через 3-4 роки, саме цей час потрібен землі для свого повного відновлення родючості для перцю.
Є правда і виключення, коли ґрунт може відновлюватися швидше цього терміну, це можливо тільки під час використання ЕМ-технологій. Пересадки перець переносять дуже погано, через слабку регенерацію кореневої системи, саме тому, розсаду перцю, як правило, вирощують у касетах або горщиках. Для пророщування насіння перцю оптимальної температури повітря вважається 18-22C, температурою мінімальної для пророщування насіння є 16-19C, а для грунту це 14-16С. Молоденькі драбини, перш ніж їх висаджувати, поливають двічі на тиждень розчином кальциєвої селітри, яка розлучається 1г на 1л води.
Коренева система перців розвивається ще до того, як утворюються плоди. Щоб допомогти розвитку кореневої системи перцю, часто використовують стимулятор росту « Родіфарм», який розриває 200-250 г на 100 л води, інтервал у використанні цього стимулятора приблизно 10-12 днів. Далі потрібно зробити комплексні підгодівки перцю, як кореневі і не кореневі добрива, наприклад, добрива кореневі "Мастер" і не кореневі "Планантафол". Перед посадкою у відкритий ґрунт перець повинен мати не менше 6-7 справжніх листя, і вік перцю повинен бути приблизно 40-50 днів. Перш ніж висадити перцю у ґрунт, його необхідно закачувати. Приблизно за кілька днів, а саме, 3-20 днів до висадки перцю у відкритий ґрунт, рослина повинна підгодувати "Превікуром", який розводиться 15-20мл на 10л води.
Розведення перцю
Коли перцю вирощувати у відкритому ґрунті, слід пам’ятати, що в жодному разі перцю не можна давати пересихати, оскільки перець дуже вимогливий до вологості ґрунту і не виносить навіть короткочасної посухи та перегріву. Щоб рослини могли краще переносити різні стресові умови, перцю потрібно провести підкормку некореного стимулятора, наприклад, добрива, Мегафон або можна використовувати симулятор з серії "Марс". Найліпше за несприятливих умов виживають такі гібриди, як Нікіта, Геркулес і Денвер.
Перцю потрібно час від часу рихувати ґрунт, тому що ці рослини дуже чутливі до повітряного режиму ґрунту.
Щоб запобігти цьому, регулярно треба підгодовувати добрива, які містять кальцій. Окрім кореневих підкормок, слід також проводити певні підгодом препарати, які містять макро й мікроорганізми, а також хороші стимулятори росту. Щоб захистити перець від сильної спеки, коли процес запилення сильно порушується, слід використовувати термопротекторні препарати, як, наприклад, « Могафол ».
Як відомо, головними шкідниками перцю є соки, тлі, коларадський жук і трипси. Найбільш поширеними захворюваннями перцю є бактеріоз, антаракноз, перопороз, гнили, вертициліз та інші вірусні хвороби.
Щоб захистити перець від хвороб і шкідників, існують інші мікроорганізми, як - от: « Бітоксибацилін», « Актофіт» (використовуються для захисту від соку, тлей та колорадського жу) « Ґупсин» (використовуються проти цілого комплексу хвороб та шкідників).
Солодкий перець збирають не тільки в стані технічної зрілості, але й у стані біологічної зрілості. Збір плоду з перцю відбувається зрізом. Недовго плід можна зберігати в ящиках приблизно 8 максимум 10 кілограмів, в холодильниках, у поліетиленових мішечках. Зберегти плоди перцю від 20 до 30 днів в таких умовах з температурою 0-2о і вологістю повітря не менше 90-95%.
Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства
ми? #02
о нас #03
А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!
Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!
Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!
працюємо? #04
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Перець |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Еліт |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Вага | 0.3 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | ранньостиглий |
Вид | однорічні |
Особливості | без особливостей |
Кількість | 1 шт |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Додаткові властивості | висока врожайність, стійкий до хвороб |
Холодостійкість | Немає |
Терміни посіву | лютий |
- Ціна: 8 ₴