Кабачок Грибовський-37 20шт
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 10142
6 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (68) 258-06-35
Кабачок Грибовський--Середньостиглий - 46-52 днів. Рослина кущова, сильно розгалужене, сильноветвиста. Плід коротко-циліндричний, білий або світло-зелений. М'якоть біла, середньої щільності. Врожайність 4-7 кг/м2. Збір врожаю до 40 днів. Використовують молоді зав'язі, коли м'якоть ніжна, а насіння знаходиться в зародковому стані.
Вага: 20шт
------------------------------------------------------------------------------------
Агротехніка.
Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.
Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).
У південних районах кабачки і патисони вирощують у відкритому грунті посівом насіння в грунт. У кліматичних умовах Нечорноземної зони кабачки, посіяні у відкритий ґрунт, або не дають врожаю, або він буває настільки низьким, що не виправдовує витрат, пов'язаних з їх вирощуванням. Тому для отримання задовільного врожаю кабачків і патисонів краще застосовувати горшечную розсаду.
До моменту посадки (5-15 червня) розсаду з 2-3 добре розвиненим листям садять за схемою 1 X 1 м. При посадці в лунку стежать за тим, щоб горщики були щільно обтиснуті грунтом і опущені на 2-3 см нижче її поверхні.
Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.
Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.
Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.
Урожай кабачків починають прибирати по досягненні споживчої стиглості плодів, тобто коли вони будуть довжиною 15-20 см і діаметром 5-7 див Таких розмірів плоди досягають через 8-12 днів після зав'язування. В цей час плодоніжка соковита, неогрубевшая і плоди при збиранні легко зрізаються ножем.
При масовому зав'язуванні плодів і сприятливих зовнішніх умов відбувається швидкий їх ріст. В цей період необхідно збирати кабачки щодня, не допускаючи їх переростання. Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.
Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства
ми? #02
о нас #03
А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!
Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!
Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!
працюємо? #04
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Еліт |
Країна виробник | Україна |
Культура | Кабачок |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Салатовий |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень |
Ботанічні характеристики | |
Посухостійкість | Так |
Висота рослин | Низькорослі |
Упаковка | |
Вага | 3 г |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Масова |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | середньостиглий |
Вид | однорічні |
Особливості | без особливостей |
Кількість | 1 шт |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Додаткові властивості | висока врожайність, стійкий до хвороб |
Холодостійкість | Немає |
- Ціна: 6 ₴