Редиска Жара 20г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 10355
15 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (68) 258-06-35
Редиска Жара--Ранньостиглий – 18-27 днів. Коренеплоди червоно-малинові, округлі або овальні, діаметром 3-3,5 см, масою 13-27 р, майже повністю заглиблені в грунт. М'якуш білий і біло-рожевий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Урожайность1,5-2,3 кг/м2. Смакові якості добрі. Використовують у свіжому вигляді.
Вага: 10г
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Технологія вирощування редьки
По скороспілості розрізняють літню і зимову редьку. Річна належить до однорічних культур, сорти її мають короткий період вегетації (40-50 днів), коренеплоди споживають влітку. Редька зимова - дворічна культура. Сорти її мають тривалий період вегетації (85-100 днів), коренеплоди використовують восени, взимку і навесні.
Редьку широко використовують як компонент багатьох страв, особливо для приготування салатів.
Редьку літню висівають рано навесні. Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (30 + 15 + 15 + 15, 45 + 15 + 15 + 15 см). Норма висіву насіння при широкорядному способу сівби становить 0,4-0,6 г / м. кв, по широкосмугового і стрічкового - 0,6-1,0 г / м. кв.
Насіння загортають на глибину 0,5-1,5 см Після сівби ґрунт ущільнюють. Догляд за рослинами такий самий, як за редискою.
Особливістю вирощування є те, що в рядках і смугах рослини проривають на відстані 4-5 см і в період вирощування міжряддя 2-3 рази розпушують.
Урожай редьки збирають в один або два прийоми, коли діаметр коренеплодів досягне 3-5 див Відразу після вибору на них обрізують листки, довгі корінці, сортують на товарні і нетоварні. Перші використовують за призначенням. Коренеплоди редьки літньої зберігаються краще, ніж редиски.
Редьку зимову в умовах України, як правило, висівають як повторну і післязбиральної культуру. Оптимальний строк сівби насіння - кінець червня - перша половина, а в південних областях - і друга половина липня.
Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (20 + 50 см). Норма висіву насіння - 0,4-0,5 г / м. кв., Глибина загортання - 2-3 см (залежно від вологості ґрунту). До і після сівби ґрунт ущільнюють.
Догляд за рослинами такий самий, як за редькою літньою. Особливістю є те, що рослини проривають у рядку на відстані 6-8 см. протягом періоду вирощування міжряддя 4-5 разів розпушують. Рослини, які стрілкою, під час утворення стебел видаляють. У південних районах посіви 4-5 разів поливають.
Урожай редьки зимової збирають пізно восени до настання приморозків. Після вибору рослин з грунту листки і довгі корінці обрізають. Зберігають коренеплоди так само, як і буряк столовий.
Продаж насіння, засобів
захисту рослин та добрив
для приватного господарства
ми? #02
о нас #03
А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час!
Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую!
Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую!
працюємо? #04
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Редис |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Еліт |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Масова |
Упаковка | |
Вага | 20 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | ранньостиглий |
Вид | дворічні |
Особливості | без особливостей |
Кількість | 1 шт |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Додаткові властивості | висока врожайність, висока транспортабельність |
Холодостійкість | Так |
- Ціна: 15 ₴