Насіння квасолі і спаржі
Квасоля – це традиційна культура для наших широт. Її широко використовують під час приготування борщу, додають до салатів. Але, щоб отримати добрий урожай, слід не тільки знати всі тонкощі вирощування культури, а й купити насіння квасолі належної якості. Де це можна зробити? Недорого купити з доставкою додому насіння овочів пропонує наш інтернет-магазин AgroSemka. На цій сторінці нашого каталогу ви можете замовити різні сорти квасолі. Вам важко розібратися з ними? Наші менеджери завжди готові допомогти вам з вибором.
- 1038716 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (50) 530-87-39
- +380 (68) 258-06-35
- 1038816 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (50) 530-87-39
- +380 (68) 258-06-35
- 1038916 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (50) 530-87-39
- +380 (68) 258-06-35
- 1052216 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (50) 530-87-39
- +380 (68) 258-06-35
- 1106316 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (50) 530-87-39
- +380 (68) 258-06-35
Яке у нас можна придбати насіння квасолі?
У даному розділі каталогу товарів інтернет-магазину AgroSemka можна купити насіння квасолі кущової в Україні для посадки наступних сортів:
- Калинка Ніжинська;
- Спаржева Пантера;
- Спаржева зелена;
- Спаржева Бергольд;
- Вігна Метро Браун;
- Скуба;
- Хільда;
- Галопка;
- Людмила;
- Червона Шапочка;
- Еурека та інші.
У нашому асортименті є насіння квасолі, з яких виростають рослини різної висоти і дають плоди різного розміру та кольору: є великі та маленькі, жовті, зелені та червоні, плямисті. Це дозволить вам підібрати оптимальний для себе варіант рослини.
Переваги квасолі
Квасоля – корисний овоч, який знайшов своє широке застосування у кулінарії. Крім цього, купити насіння спаржі можна і для того, щоб зробити зміну культур на плантації. Культура дає добрий урожай і насичує землю азотом, що підвищує її врожайність.
У плодах квасолі є багато корисних для здоров'я людини речовин: магній, фосфор, залізо, сірка, також є флаваноїди та антиоксиданти. А ще квасоля – це справжня криниця природного білка. Часте вживання овочів дозволяє поліпшити обмін речовин, посилити синтез білків, зміцнити кісткову тканину та вивести токсини з організму. Крім цього, продукт рекомендується вживати для покращення якості нігтів та волосся, стабілізацію сну.
Спаржева або звичайна
Людям здавна відомо два види квасолі: спаржева та звичайна. Вживають спаржу у вигляді недозрілих стручків з маленькими зернами всередині. Спаржу їдять у вигляді стручків. Вона підходить для вживання свіжою, також її можна морозити, щоб використовувати в період, коли плоду не сезон.
У сортах простої квасолі використовують боби, а не стручок. При цьому дозрілою вважається така квасоля тоді, коли її стручок повністю висох.
На яких ґрунтах краще висаджувати квасолю?
Насіння спаржевої квасолі або звичайної найкраще вирощувати на легких та родючих ґрунтах. Для її вирощування рекомендуємо підбирати безвітряні та теплі ділянки землі. Культура дуже не любить заморозків.
Якщо у вас є можливість, то посійте спаржевої квасолі насіння після гарбуза, картоплі чи капусти. А от посадка після гороху, сої чи бобів можуть спричинити зниження врожайності культури. Також її не слід висаджувати і після інших бобових, наприклад, вікі чи фацелії. Оскільки квасоля – це теплолюбна рослина, сіяти її краще у середині чи навіть наприкінці травня, коли температура повітря тримається на рівні 10-12 градусів, а ризик заморозків повністю відсутній.